Nápady na darčeky pre bábätko

Pri výbere darčeku pre bábätko je dôležité zvoliť niečo, čo nielen poteší malého člena rodiny, ale aj uspokojí potreby a praktické požiadavky rodičov. Najvhodnejšie by bolo sa priamo opýtať rodičov, čo potrebujú a čo im vo výbavičke chýba, ak ich však chcete prekvapiť, tak tu sú nápady na darčeky, ktoré sú nielen pekné, ale aj funkčné:

 

1. Osuška s kapucňou

Osušky s kapucňou sú nielen praktické, ale aj roztomilé. Osuška z jemného materiálu, ktorý je šetrný k jemnej pokožke bábätka. V našej ponuke nájdete osušky z bavlnených, ale aj bambusových tkanín. Na výber rôzne veľkosti, farby a motívy.

 

uterak

 

2. Deka do kočiara alebo postieľky

Mäkká a teplá deka je vždy vítaným darčekom. Vyberte deku vyrobenú z jemného a nadýchaného materiálu, ideálne s roztomilým vzorom. Deka môže slúžiť nielen na zakrytie, ale aj ako dekorácia do detskej izby. Ako správne vybrať deku na základe materiálu si môžete prečítať v našom článku tu!

 

3. Penová, skladacia podložka na hranie

Pre malé bábätko je dôležité, aby malo bezpečné miesto na hranie. Penová, skladacia podložka nie len chráni pred tvrdým povrchom, ale tiež podnecuje rozvoj motorických zručností, keďže bábätko sa môže bezpečne váľať a sedieť. Dobre izoluje od studenej podlahy, takže bábätku nebude chladno. Je praktická, ľahko sa čistí a v prípade potreby sa dá jednoducho zložiť a premiestniť na iné miesto.

 

podlozka clanok

 

 

4. Praktické obliečky do postieľky

Nové obliečky do postieľky sú vždy praktickým darčekom. Máme v ponuke bavlnené obliečky, ktoré sú najvhodnejšie pre citlivú detskú pokožku. Farebné a veselé vzory môžu priniesť do izbičky bábätka štipku radosti. Taktiež môžete pridať aj farebne zladenú plachtu do postieľky.

 

5. Organizér na postieľku

Organizér na postieľku je praktickým a funkčným darčekom pre novorodencov. Má viacero vreciek a priestorov, ktoré sú ideálne na usporiadanie plienok, utierok, fliaš a iných nevyhnutností, ktoré sú potrebné počas nočnej šichty pri bábätku. 

 

organizer

 

6. Kôš na hračky

S narastajúcim množstvom hračiek prichádza otázka, kde ich skladovať. Darovať rodičom kôš na hračky im pomôže udržať poriadok v detskej izbe, alebo kdekoľvek v dome. V našej ponuke nájdete koše na hračky vyrobené z bavlnených látok, takže sa v prípade znečistenia dajú jednoducho oprať.

 

kos na hracky