Pripravte kočík na zimu

Chladné dni sa blížia, no vy si môžete naďalej užívať kočíkovanie. Stačí, ak svoj kočík pripravíte na zimu. Máme pre vás niekoľko tipov.

 

1. Fusak do kočíka

Skúsené mamičky potvrdia, že kvalitný fusak do kočíka je na zimu nevyhnutnosť. Bábätko tak nemusíme naobliekať do množstva vrstiev oblečenia a aj tak bude v teplúčku. Teplo fusaku malým bábätkám pripomína pobyt v brušku, a tak vás možno prekvapí, ako dobre bude vo fusaku vaše bábätko spať. Staršie deti si zase vedia z pohodlia fusaku užiť pozeranie na zimnú krajinu alebo dokonca jazdu na sánkach. Investujte do fusaku. Vybrať si môžete aj z našej ponuky.

 

Fusak do kočíka

 

2. Uistite sa, že kolesá zvládnu sneh

Ak žijete na miestach, kde je v zime veľa snehu, pripravte na to kolesá kočíka. Ľahké kočíky s malými kolieskami nie sú určené na zimné prechádzky. Veľké otočné kolesá, ako aj trojkolesové kočíky na jogging alebo kočíky do terénu s dobrými systémami odpruženia lepšie zvládajú sneh. Pre niektoré modely kočíkov sú k dispozícii zimné pneumatiky ako pre auto alebo dokonca lyže. Pripravte kolesá kočíka na sneh, inak si zimu s kočíkom neužijete. 

 

3. Pršiplášť na kočík

Pršiplášť na kočík je dokonalý celoročný doplnok a oceniť ho môžete aj v zime, keď bude snežiť alebo mrholiť studený dážď. Nepremokavá vrstva udrží vaše dieťa v teple a ochráni ho pred snehom, dažďom a vetrom. Pršiplášte na kočík sú priehľadné, takže vaše dieťatko nestratí výhľad z kočíka, no ostáva chránené pred počasím. Nezakrývajte svoj kočík dekou -  môže sťažiť cirkuláciu vzduchu a dýchanie vášho dieťaťa. Používajte originálne plášte na kočík, sú vyrobené tak, aby boli pre bábätko bezpečné.

 

4. Reflexné prvky

Krátke zimné dni by vás od prechádzky nemali odradiť. Zlá viditeľnosť váš však môže ohroziť. Pre zvýšenie bezpečnosti pridajte reflexný prvok na kočík a naďalej si užívajte prechádzky. 

 

5. Rukavice na kočík

V zime nie je nič horšie, ako zabudnúť si rukavice a kočíkovať s omrznutými rukami. Existuje jednoduché riešenie. Poznáte rukavice, ktoré sa pripevnia na madlá kočíka? Túto zimu si ich určite zaobstarajte. Vďaka nim budú vaše ruky pri kočíkovaní v teple. Navyše budete mať istotu, že svoje rukavice nestratíte, keď si ich dáte dole kvôli starostlivosti o bábätko. A k tomu všetkému je na trhu množstvo štýlových možností, vďaka ktorým bude váš kočík dokonalým zimným doplnkom.

 

Rukávnik na kočík

 

Objavujte zimný svet so svojím drobcom. Vyberte si kvalitné doplnky ku kočíku ako napr. rukávniky a teplý fusak z našej ponuky. Zima vám kočíkovanie nepokazí.