Tipy na Vianočné darčeky pre starú mamu

Vianočné darčeky pre starú mamu, to je často ťažký oriešok. Určite to poznáte, sama od seba vám nepovie, čo by chcela a tvrdí, že všetko má. Pretože vaša babka si zaslúži to najlepšie, potešte ju bytovým textilom z našej ponuky. 

 

Dekoratívne obliečky na vankúše (a vankúš k tomu!)

Pohodlie a dekorácia - obe v sebe spájajú vankúše z našej ponuky. Obliečka na vankúš je jednoduchý spôsob ako môžete oživiť a premeniť miestnosť. Naša kolekcia obsahuje nádherné, kvalitne vyrábané vankúše a obliečky. Praktické zapínanie na zips uľahčuje výmenu obliečky. Vyzerajú úžasne v každej spálni, či obývačke. Doprajte vašej babke nové vankúše, ktoré jej budú vždy pripomínať vašu lásku. 

 

Príjemná deka alebo prehoz na posteľ

Deky sú veľkou súčasťou každého domova a je to klasika, ktorou naozaj nič nepokazíte. Nádych luxusu doprajete vašej babke s našimi super plyšovými dekami. Jemné, mäkké, hrejivé a pohodlné. K dispozícii sú rôzne farby a vzory. 

 

Prehoz na posteľ je praktickým darčekom, ktorý rýchlo dokáže spálni dodať uhladený vzhľad. Pozor, ak vyberáte prehoz na posteľ, uistite sa, že ste okrem vhodného dizajnu vybrali aj správnu veľkosť. 

 

Prehoz Leila

 

Náš tip: zlaďte deku s vankúšmi a darujte svojej starej mame dokonalý set. 

 

Záclony a závesy

Ak máte doma skromnú starú mamu, ktorá používa rovnaké záclony od svojej svadby, je načase kúpiť jej nové a moderné. Záclony môžete doplniť kvalitnými závesmi. Zatemňovacie závesy dokážu okrem svetla, mierniť aj hluk z vonku. To sa babka určite veľmi poteší.

 

zavesy

 

Obrus 

Dekoračný obrus a behúň, to je niečo, čo si vaša babka pravdepodobne nedopraje, no určite ju poteší, že bude mať nové “oblečenie” na stôl. Uvidíte, že ich vytiahne vždy, keď k nej pôjdete na návštevu alebo na nedeľný obed.

 

Náš tip: Pridajte k obrusu špeciálnu vianočnú zásteru z našej ponuky. Chutné jedlá sa jej budú pripravovať lepšie a bude vždy myslieť na vás. 

 

Nezabúdajte na to, že najlepší darček pre starú mamu je váš čas a prítomnosť. Veríme, že vďaka našim tipom pripravíte pre babku milé prekvapenie. Všetko nájdete na našom eshope.